Welkom op mijn website !

Mijn naam is Liesbeth en ben geboren in 1965 in Rotterdam.

Mijn zoon Michel heeft deze site voor mij gemaakt als verrassing voor mijn verjaardag.

Toen ik jonger was heb ik wel eens met pastels getekend, daarna heb ik een erg druk leven gehad waarin geen rust en zeker geen tijd kon vinden om hiermee verder te gaan.

Twee jaar geleden hebben wij ons leven omgegooid ,om een fijner en beter leven te creëren.

Nu verblijf ik in het voor mij mooiste gebied in Nederland,waar de natuur zo verschrikkelijk mooi is dat je gewoon wel Moet schilderen!En waar dat is, natuurlijk de Veluwe.

Stom toevallig kwam ik twee jaar geleden in een atelier terecht waar mensen les krijgen met olieverf.

Omdat ik het niet meer uit mijn hoofd kreeg besloot ik Mandy Nellestijn te bellen of ze plek had voor mij, na enige weken kon ik terecht!

Ik was zeer benieuwd of olieverf iets voor mij was, omdat ik normaal gesproken erg ongeduldig ben, nu twee jaar verder kan ik me geen leven zonder olieverf meer indenken en heb al best aardig wat schilderijen gemaakt.

Als we nu een wandeling maken ben ik alleen maar bezig met kijken,analiseren van de kleuren en ideeën opdoen om het volgende schilderij te gaan maken, ik kom gewoon tijd tekort!

Vooral bomen in intrigeren mij heel erg, ik vind ze geweldig, al die kleuren,vormen en jaargetijden, echt prachtig!

Ik hoop dan ook dat ik nog heel veel schilderijen mag maken en hier heel veel plezier van mag hebben, ik kan me geen fijnere hobby in denken.

liessteen@outlook.com

Met vriendelijke groet,
Liesbeth Marina Kuik.

 

Mijn Atelier